Winkelwagen € 0,00
Telefonisch bestellen? Bel 0483 51 73 42

PlastiDip ReRack

 

ReRack

Beschikbaarheid: In voorraad

SKU: PDARR

€ 10,00
PlastiDip ReRack is dé oplossing om o.a. de kunststof coating van het metalen rek in uw vaatwasmachine te repareren. De ReRack formule is hitte- en waterbestendig en zal ook bij hoge waterdruk niet loslaten. PlastiDip® ReRack ist niet toxisch als het geheel droog en uitgehard is en zal uw rek voor langere tijd tegen beschadiging beschermen.

De speciale, flexibele rubber coating hecht uitstekend op het kunststof rek van uw vaatwasmachine en andere rekken met een kunststof/plastic coating. PlastiDip ReRack is ideaal voor het corrigeren/repareren van het roestige c.q. beschadigde rek van o.a. uw vaatwasmachine, afdruiprek etc. en voorkomt dat de roest op uw servies terecht komt.

Details

PlastiDip ReRack is dé oplossing om o.a. de kunststof coating van het metalen rek in uw vaatwasmachine te repareren. De ReRack formule is hitte- en waterbestendig en zal ook bij hoge waterdruk niet loslaten. PlastiDip® ReRack ist niet toxisch als het geheel droog en uitgehard is en zal uw rek voor langere tijd tegen beschadiging beschermen. De speciale, flexibele rubber coating hecht uitstekend op het kunststof rek van uw vaatwasmachine en andere rekken met een kunststof/plastic coating. PlastiDip ReRack is ideaal voor het corrigeren/repareren van het roestige c.q. beschadigde rek van o.a. uw vaatwasmachine, afdruiprek etc. en voorkomt dat de roest op uw servies terecht komt.

Extra informatie

Inhoud 400ML